Manifestations

Prije večernjeg programa, Cheddar Gorgeous i Anna Phylactic će prezentirati zainteresiranima proces preobrazbe.

Postavljanjem procesa spremanja u javni događaj/izložbu nalik na galerijski eksponat, demistificirati će se proces transformacije dok ga istovremeno inkorporira u spektakl drag umjetnosti.

Drag Cheddar Gorgeous nadilazi koncept rodne binarnosti i uvjerljivog oponašanja suprotnog spola. Cheddar je britanskoj publici najpoznatija kao on-stage klupski drag pripovjedač inspiriran Davidom Bowiejem i Leighom Boweryjem. Bio odjeven kao kraljica, faun, mačka, jednorog ili neka druga kreacija s otoka doktora Moreaua, za Cheddar se u najmanju ruku može reći da joj svaki drag koncept posjeduje vlastiti opojni ekosustav.

Trenutno građanka Manchestera, genderqueer revolucionarka Anna Phylactic ipak više nalikuje na kameleona s drugog planeta koji šarmira publiku svojim bizarnom estetikom i tipičnim britanskim smislom za humor. Ovaj osebujni miks različitih era i stilova, od elizabetanskog doba do 90ih, inspiraciju crpi iz kazališnog obrazovanja i odbijanju da ikada odraste. Ukratko, zamislite sudar Disneyja i Noći živih mrtvaca!

Navratite na čašicu pića i zalogaj magije te svjedočite višesatnom procesu transformacije. Samo zapamtite da NIPOŠTO NE DIRATE EKSPONATE!

Lokacija: Klub Močvara od 17h.


Povezano