Objavljeno

Zbeletronove DJ Radionice za djevojke i žene

Udruga Zbeletron u suradnji s K-zonom u Društveno kulturnom centru Šesnaestica (Ozaljska 16, Zagreb) od 20. do 27. svibnja održat će osnovne radionice DJ-anja za djevojke i žene koje se žele okušati za DJ pultom. Radionice će se fokusirati na scensko i izvedbeno oblikovanje zvuka te postavljanje tehnike za pripremu izvedbenog programa. Sudjelovanje na radionicama je besplatno, a prijave se zaprimaju do 13. svibnja. 

Uz mentorstvo Zbeletronovih rezidentica (Nora Rušiti i Iva Knežević) polaznice će imati priliku naučiti kako se služiti miksetom te upoznati osnove DJ-janja u programu Virtual DJ (ili po dogovoru u nekom drugom programu). Uz osnovne informacije o BPM-u, prijelazima i tehničkim specifikacijama miksete, naučit će spojiti opremu te steći osnovna znanja potrebna za izvođenje samostalnog DJ seta.

Po završetku edukacije polaznice će imati priliku predstaviti se vlastitim setovima na idućim Zbeletronovim događanjima i tako pred publikom testirati svoja stečena znanja.

Radionice će se održati tijekom dvije nedjelje, u terminima od 17:00 do 20:00 sati u prostoru Društveno kulturnog centra Šesnaestica (Ozaljska 16, Zagreb). Za sudjelovanje na radionici nije potrebno nikakvo prethodno iskustvo, ali se od polaznica očekuje da donesu vlastita prijenosna računala. (U slučaju da to nije moguće, prilikom prijave na radionicu napomenite da nemate vlastito prijenosno računalo, pa će vam organizatorice pokušati osigurati jedno.)

Sudjelovanje na radionici prijavljuje se putem e-mail adrese zbelenatron@gmail.com, s naznakom ‘Prijava za DJ radionice’. U prijavi je potrebno priložiti ime i prezime, datum i godinu rođenja te kratko motivacijsko pismo. Poželjno je da prilikom prijave pošaljete i kratku playlistu po vlastitom ukusu. 

Za sva dodatna pitanja vezana uz radionicu pišite na zbelenatron@gmail.com.

Prijave su otvorene do 13. svibnja, a više informacija o radionicama možete potražiti na Facebook stranici događanja.

*Projektne aktivnosti provode se uz potporu zaklade Kultura nova.


Povezano