Objavljeno

Zbeletron otvorio poziv za volonterke i volontere

Udruga ZbeLe Na Tron otvara poziv za kreativke i kreativce koje_i se žele priključiti kolektivu i sudjelovati u organizaciji događanja namijenjenih lezbijkama, biseksualnim i transrodnim ženama, njihovoj zabavi, međusobnom upoznavanju i umrežavanju kroz zabavne, participativne i kulturne sadržaje. Poziv je otvoren do 5. travnja 2017. godine.

Zbeletron je kolektiv koji djeluje od 2009. godine, a najvećim dijelom se bavi promoviranjem žena u glazbi kroz organizaciju partyja na različitim lokacijama. U proteklih 8 godina Zbeletron je organizirao više od 50 događanja, a vjerojatno je najpoznatiji po godišnjoj dodjeli nagradi Lez Of The Year, kojom se od 2012. nagrađuju osobe, kolektivi, inicijative i bendovi koji pridonose vidljivosti lezbijki, biseksualnih i trans žena na području sporta, kulture, aktivizma i općenito poboljšavaju kvalitetu života LGBTIQ manjine.

Poziv je otvoren svim osobama koje smatraju da bi svojim znanjima i sposobnostima mogle doprinijeti radu udruge bile_i  one_i pripadnice_i LGBT+ zajednice, aktivisti_kinje, podržavatelji_ce ili jednostavno žele sudjelovati u organizaciji partyja i sličnih community sadržaja.

Imate iskustva u organizaciji sličnih događanja, već mjesecima slažete i umiksavate playliste i mislite da je vrijeme da se pokažete pred publikom, bavite se fotografijom i želite dokumentirati ZbeLe Na Tron-ova događanja ili imate ideje kojima želite obogatiti njihove programe? Javite im se!

ZbeLe Na Tron uskoro organizira Lez/bijsku večer poezije, a zatim će sezonu zaokružiti velikom rođendanskom proslavom u obliku prve hrvatske Lezbijske olimpijade. Ovo je pravi trenutak da im se pridružiš i pomogneš u stvaranju hrvatske lezbijske povijesti.

Sve što trebate učiniti jest ispuniti obrazac za prijavu koji možete pronaći ovdje. Prijave se zaprimaju do 5. travnja, a prijavljene kandidatkinje i kandidate bit će kontaktirani do 10. travnja. Za sva dodatna pitanja možete nam se obratiti mailom na: zbelenatron@gmail.com.

Više o ZbeLe Na Tronu možete potražiti na njihovoj službenoj Facebook stranici.

Povezano