Objavljeno

Završna konferencija Studija o mladima za mlade

Mreža mladih Hrvatske vas poziva na završnu konferenciju neformalnog obrazovnog programa ‘Studiji o mladima za mlade‘ koja će se održati u četvrtak, 13. srpnja s početkom u 10 sati u Kući ljudskih prava (Selska cesta 112C, prizemlje).

Posjetitelje i posjetiteljice očekuje zanimljiv jutarnji razgovor sa stručnjacima/kinjama iz inozemstva koji/e se bave područjem rada s mladima (eng. youth work). Obzirom da nas tek čeka razvoj ovog područja u Hrvatskoj, iskoristite priliku za interaktivan razgovor i učenje iz njihovog bogatog iskustva.

Nakon toga, imat ćete priliku čuti izlaganja polaznika i polaznica Studija koji su napravili sjajne istraživačke radove na teme kao što su – suvremene migracije mladih u inozemstvo, participacija mladih na lokalnoj razini, glazbenik kao građanin, psihosocijalna podrška i mentalno zdravlje mladih, volonterstvo, obrazovanje djece iz prihvatilišta za tražitelje azila te položaj mladih liječenih od malignih bolesti. 

Program konferencije možete pronaći na slijedećoj poveznici.

Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti pokriti troškove smještaja i putovanja, ali će osigurati ručak u pauzi konferencije. 

Za sva pitanja obratite se voditeljici Studija Antoniji Bračulj na mail antonija@mmh.hr.

Svoj dolazak potvrdite popunjavanjem slijedećeg obrasca do srijede 12.7.