Objavljeno

Volontiraj na 11. Vox Feminae Festivalu

Želiš biti dio tima 11. Vox Feminae Festivala? Izvrsno! Pripremamo ga punom parom, no da bismo sve stigli/e na vrijeme, trebamo i vašu pomoć.

Forumski, umjetnički i zabavni program Vox Feminae Festivala ove se godine odvija u samom srcu zagrebačke Trešnjevke, gdje je udruga K-zona dobila na petogodišnje korištenje gradski prostor za organizaciju kulturnog i društvenog programa u lokalnoj zajednici.

U prvom intervalu volontiranja (18.9. – 1.10.) primarno tražimo zainteresirane osobe koje bi bile voljne, zajedno s VFF timom, urediti prostor za potrebe održavanja festivala. S vama ćemo zasukati rukave, bojati zidove, očistiti i dekorirati prostor kako bismo u njemu stvorile što ugodniju festivalsku atmosferu.

Pred sam početak festivala, uz finalne radove u prostoru održavanja, distribuiramo promo materijale i rješavamo logističke zavrzlame, a od 25. do 29. 10. zajedno se brinemo da sve prođe u najboljem redu. Tada ćete imati priliku asistirati koordinatorima festivalskih aktivnosti, voditeljicama zanimljivih radionica, najaviti filmove ili pak pomoći prilikom postava izložbi.

Ako imaš vremena i volje za festivalskim zadatcima javi nam se do:

> 17. rujna za prvi interval volontiranja – uređivanje prostora
> 1. listopada za drugi interval volontiranja – uređivanje prostora, distribucija promo materijala i volontiranje na festivalu

Putem ovog linka

Nudimo vam upis volonterskih sati u vaše volonterske knjižice, a ovisno o opsegu preuzetih zadataka te uloženom vremenu u organizaciju i potvrdu o stečenim kompetencijama. Osim toga i dobru zabavu, ugodnu i poticajnu volontersku atmosferu kao i osvježenja za vrijeme volontiranja.

Ukoliko trebate više informacija javite se na volontiranje@voxfeminae.net

Vox Feminae Festival jedini je zagrebački festival koji već 10 godina promovira djelovanje žena i rodno osviještenih organizacija. Festival se održava od 25. do 29. listopada a program objavljujemo uskoro!


Povezano