Objavljeno

Vizualne komunikacije i kulturni marketing za profesionalne umjetnike 2017

U rujnu 2017. u organizaciji HDLU Zagreb održat će se serija strukovnih radionica ‘Vizualne komunikacije i kulturni marketing za profesionalne umjetnike 2017′ (plakat – strip – ilustracija – karikatura – ručno rađena umjetnička knjiga), uz kreativnu kampanju i završnu izložbu polaznika i polaznica radionica. Prijave se zaprimaju do 5. rujna 2017.

Radionice su besplatne i namijenjene su likovnim umjetnicima/ama, članovima/cama različitih strukovnih udruga, kao i umjetnicima/ama koji/e nisu članovi udruga, ali aktivno djeluju na domaćoj likovnoj sceni, zatim studentima/cama umjetničkih akademija i srodnih fakulteta, te svim onim kreativcima/ama koji/e svoj rad, znanja i vještine žele plasirati na domaćem i stranom tržištu.

Teme ovogodišnjih radionica su:

– položaj likovnih umjetnika u Hrvatskoj
– umjetnik kao kreator medijskog sadržaja
– obrazovanje za kreativne i kulturne industrije
– promocija umjetnika i oblikovanje vizualnih materijala
– umjetnici na internetu 

Detaljan raspored možete potražiti ovdje
 
Prijaviti se možete na mail hdlu.zagreb@outlook.com, a uz prijavu je potrebno priložiti kratku biografiju i kontakt podatke, uz napomenu koji vas termini radionica zanimaju.
 
Umjetnici i umjetnice će na radionicama dobiti besplatan materijal za rad i radnu skriptu, a svi radovi koji nastanu na radionicama bit će predstavljeni na blogu radionica, te na završnoj izložbi polaznika/ca radionica.
Prijave za sudjelovanje na radionicama i popratnim programima zaprimaju se do 5. rujna 2017.