Objavljeno

Umjetnice i kreativke, prijavite se na art sajam 10. Vox Feminae Festivala

Prostor rodne i medijske kulture K-zona poziva umjetnice i kreativke na art sajam u sklopu desetog Vox Feminae Festivala u Kulturno informativnom centru (Preradovićeva 5).

Art sajam na festivalskom je programu u nedjelju 9. listopada s početkom u 13h.

 

Očekujemo zanimljive kreativke, dizajnerice i hendmejkerice koje će posjetiteljima/cama predstaviti svoje radove i kreativno stvaralaštvo u ugodnom ambijentu i društvu.

Prijava mora sadržavati:

– Ime i prezime umjetnice / kreativke / kolektiva koji izlaže; uz naziv brenda (ukoliko postoji)
– Kratki opis radova koji će biti izloženi
– Do 5 fotografija koje ilustriraju postav koji će biti izložen.

Izlaganje je besplatno, međutim, sugeriramo zainteresiranim kreativkama da doniraju neki od radova iz kolekcije koju će izlagati u svrhe nagradnog binga za festivalsku publiku, koji se organizira nakon sajma.

Broj mogućih sudionica je ograničen veličinom festivalskog prostora, pa pozivamo zainteresirane da pošalju svoje prijave čim ranije. Rok za prijave je četvrtak 6. listopada, kada će prijavljene dobiti daljnje detaljne informacije. Prijave se primaju putem mejla festival@voxfeminae.net uz subject “Prijava za art sajam”.

Nakon sajma, s početkom u 18h, pozivamo umjetnice i kreativke da se pridruže informativnom predavanju o osnivanju i vođenju umjetničkih zadruga, pod vodstvom prve hrvatske zadruge studenata Fabric8 co-op!