Objavljeno

ŠEĆER: promocija albuma Varijacije na Tugu

Nova sezona Živ Žar Žura nastavlja se 16.11. u 21h u AKC Medika odličnom akustičnom večeri uz Tenu Rak, multiinstrumentalisticu koja će nam ovom prilikom predstaviti svoj projekt Šećer. Varijacije na Tugu, satkane od finih emocija, sjete i ritmičke zaigranosti, idealno se uklapaju u kišne jesenje večeri.

ŠEĆER je droga, bijeg i utjeha. Uz to je i solo projekt Tene Rak, Varaždinke sa srcem po cijelom Balkanu i snovima u noćnom nebu. Svoj prvi singl sa videospotom pod nazivom ”Reci, reci mi” izbacuje krajem 2016. godine, a nakon još dva proljetna singla u 2017. izbacuje album naziva Varijacije na Tugu, snimljen po zagrebačkim kućnim studijima i dovršen u vlastitoj produkciji.

Prve koncerte izvodi na ljeto 2017. daleko od rodnog kraja, u bugarskom Plovdivu te u alternativnim klubovima Novog Sada i Beograda, a pred domaćom publikom se predstavlja van službenog programa 6. Tam Tam festivala u Sućurju na Hvaru. Po završetku ljeta uslijedila su gostovanja na još dva domaća festivala, ,,Sedam dana stvaranja” u Pazinu te FIUK-u u Koprivnici, a početkom jeseni zavičajna gostovanja u Kostanju i Novom Marofu. Do kraja godine slijedi još jedna beogradska svirka i koncerti u Mađarskoj.
ŠećeЯ je dobro ostaviti za kraj jer nikog ne ostavlja ravnodušnim, iako je nakon toga potrebno popiti malo vode.

Bandcamp:
https://shaicher.bandcamp.com/

Facebook page: https://www.facebook.com/shaicher.hr/

Youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=0OTeu7x584o
https://www.youtube.com/watch?v=3Ptkbh-9PIQ&t=12s
https://www.youtube.com/watch?v=ePLGA4CAB3A&t=11s

Ulaz je besplatan, a sav prihod od donacija ide izvođačima.


Povezano