Objavljeno

Radionica Budi tata! u Zagrebu

U petak 26.1.2018. u Rodinom gnijezdu, Žerjavićeva 10, s početkom u 17:00 sati, Roda organizira radionicu Budi tata! samo za muškarce – buduće tate i tate male djece, koju vodi iskusni tata.

Broj mjesta je ograničen, stoga su prijave na mail obavezne (roditeljstvo@roda.hr).

Većina današnjih očeva pravi su pioniri u osmišljavanju uloge tate, uzore imaju u ideji onoga kakvi žele biti ili u rijetkom prijatelju koji je tata postao prije vas, još rjeđe primjer im je vlastiti tata uz kojeg su odrastali.

Radionica za tate, osmišljena i vođena od tata koji su put utirali prije vas, sjajna je prilika za povezivanje s drugima, dijeljenje iskustava i informacija, mjesto na kojem možete postaviti pitanja vezana uz roditeljstvo i dobiti odgovore. Možda osjećate silnu želju preuzeti ulogu tate, a niste sigurni kako i bilo bi vam lakše kad biste čuli kako su to drugi muškarci prije vas odradili.

Mame, potaknite svoje partnere da dođu na radionicu. Tate, prijavite sebe i prijatelja, pomozite proširiti vijest o radionicama za tate, o mjestu na kojem tate mogu razmijeniti iskustva i međusobno se podržati.


Povezano