Objavljeno

Petnaest godina pank poduzetnika

Kroz 15 godina djelovanja, ACT Grupa je (su)osnovala 13 organizacija civilnog društva i društvenih poduzeća, 8 regionalnih i nacionalnih (prvenstveno zagovaračkih) mreža te inicirala i pomagala u razvoju više stotina neprofitnih organizacija i poduzeća. Provedeno je više od 150 projekata s više od 450 partnerskih organizacija. Ukupan broj direktnih korisnika ACT Grupe i članica prelazi 100.000.

No ova hrpa brojki, praznih od sadržaja, ne govori zapravo ništa. Ono što vrijedi više od puke faktografije i kvantitete su ljudi – više od stotinu radnika/ica, stotine volontera/ki, vanjskih suradnika/ica, stotine podržavatelja ACT Grupe iz lokalne i šire zajednice koji su proteklih godina ostavili neizbrisiv trag u procesima razvoja društvenoga kapitala, civilnoga društva i društvene ekonomije u Hrvatskoj i regiji. Jedan od ključnih dionika našeg uspjeha i utjecaja si i ti!

Pozivamo te na obilježavanje naših (prvih) 15 godina. Pridruži nam se u srijedu, 27.6.2018. u Čakovcu. U sklopu događanja bit će predstavljena i knjiga “PANK PODUZETNICI” u kojoj autor Robert Posavec duhovitim i britkim jezikom objašnjava na koji su način pank pokret i uradi sam kultura stvorili vrijednosti koje su i danas temelj ACT Grupe. Ukoliko svoj primjerak knjige niste osigurali u sklopu crowdfunding kampanje, na promociji ćete imati mogućnost nabaviti ju po nižoj cijeni. 

Kroz konkretne primjere uz analizu akcija i projekata knjiga postaje svojevrsni priručnik za razvoj organizacija civilnoga društva, razvoj društvenopoduzetničkih organizacija i zagovaračke modele, priručnik za aktiviranje i djelovanje u lokalnoj zajednici.

>> VAŽNO!
Zbog ograničenih kapaciteta dvorane, svoj dolazak potvrdite na http://bit.ly/PankPoduzetnici