Objavljeno

Peta i šesta javna akcija u sklopu projekta “Moje mjesto u zajednici”

U sklopu kampanje i projekta “Moje mjesto u zajednici” udruga K-zona poziva na javnu akciju na Trešnjevačkom trgu od 10 do 12h te na platou ispred Doma sportova od 16 do 18h u Zagrebu u četvrtak 27. listopada.

Građanke i građani ovom će prilikom biti upoznate/i s projektom i projektnim aktivnostima, rezultatima istraživanja o potrebama unutar lokalne zajednice kojeg je K-zona provela među stanovništvom Trešnjevke Sjever kao i s web aplikacijom s dostupnim informacijama o tome kome se mogu obratiti za rješavanje problema unutar lokalne zajednice.

Za sve zainteresirane pripremili/e smo razglednice u koje će građani/ke moći upisati svoje želje, potrebe i prijedloge za poboljšanjem; koje će potom članovi udruge predati nadležnim institucijama. Osim toga, građanima će biti predstavljena i brošura koja objedinjuje sva mjesta na kojima se sa svojim problemima mogu javiti u Gradu Zagrebu, ali i na državnoj razini.

Stoga pozivamo sve građane i građanke da dođu do štanda, ispune koju razglednicu i time jasno poruče što oni žele unaprijediti u našoj zajednici.

ZAJEDNICA SMO SVI MI – NEKA SE I TVOJ GLAS ČUJE!

Projekt “Moje mjesto u zajednici” je podržan od Fondova Europskog gospodarskog prostora, Kraljevine Norveške i Međimurske županije.


Povezano