Objavljeno

Omladinska plesna akcija za pomoć poplavljenim područjima

Ujedinjeni pod imenom Omladinska plesna akcija (OPA) članovi zagrebačke plesne scene, u subotu, 14. lipnja, organiziraju cjelodnevni humanitarni party za pomoć nastradalima u nedavnim katastrofalnim poplavama.

U Pogonu Jedinstvo i klubu Močvara na Trnjanskom nasipu, od 16 sati pa sve do 7 sati ujutro, na tri pozornice, više od 30 zagrebačkih glazbenih kolektiva, glazbenih organizacija, izdavačkih kuća i klubova s preko 50 DJ-a, VJ-a i MC-a udružit će se u jedinstvenoj akciji čiji će sav prihod ostvaren od prodaje ulaznica i pića biti upućen stradalima u poplavama.

Voda je u zadnjih nekoliko tjedana poplavila cijelu regiju i još jednom Balkan je zavijen nesrećom. Ljudi su ostali bez članova obitelji, bez domova, bez sredstava za normalan nastavak života. Ipak, uz svu katastrofu koju i dalje pratimo, poplava je na površinu izbacila i jednu, nažalost, zaboravljenu, divnu stvar – ponovno je isplivao duh jedinstva među ljudima. 

Kroz povijest uvijek su mladi bili ti koji su u najtežim trenucima vukli naprijed. Glavna pokretačka snaga obnove nakon velikih nesreća bili su mladenački zanos, humanizam, ideali, nesebičnost, požrtvovnost, zajedništvo. Obnovimo tu vrijednu tradiciju.

Članovi Omladinske Plesne Akcije vas pozivaju da predate svoje ruke i noge u plesu za pomoć onima koji su ostali pod vodom. 

Omladinsku plesnu akciju čine sljedeće omladinske plesne jedinice: Blackout, Breaking Point, Burek, CFSN, ChewTheFat!CRO, Crobot Crew, Cycle, Dirty Beatz, DMSR, Ekstrakt, Elemental (Remi & Shot), Hip Hop Unity, House is OK, JabbaTon, LED, Machine Whisper, Ministarstvo psihodelije, No Behaviour, Oddvod, Phat KSET, Pistolero, Pitch, Pozitivan ritam, Program, Radio 808, Radio Student, Seasplash, Sicko Disko, Sirup, Stereo Studio, Technology, Trip To Zion, UES, Volumen, Zero Show, Zion Radio Sound, Živa muzika…

Za vizualizacije i scenografiju bit će zaduženi onoxo, LIIK, i.m. klif i Ivy dok je vizualni identitet akcije osmislio dizajnerski studio đukićpavlović.                              

U 16 sati počinje popodnevni program na terasi kluba Močvara, od 21 sat program počinje u Močvari, a od 22h u Pogonu Jedinstvo. Detaljan lineup i sve omladince koji koji će zasukati rukave za DJ pultom objavljujemo uskoro.

Ulaz je slobodan do 21 sat. Od 21 sat cijena ulaznice je 30 kuna, od ponoći je 40 kuna.

Sav prihod ostvaren od prodaje ulaznica i pića bit će upućen stradalima u poplavama.

Povezano