Objavljeno

Izložba fotografija Sare Pukanić “A tko si ti?”

Galerija R3a vas poziva na otvorenje izložbe “A tko si ti?” Sare Pukanić. Otvorenje izložbe održat će se u četvrtak, 11. siječnja s početkom u 19 sati. Izložba je otvorena do 25. siječnja.

Tokio je kaotično mjesto savršenog reda. Veliki izolirani grad, pomalo lišen emocija. Spoj tradicionalnog i suvremenog. Grad koji je zbog svojeg kaosa i užurbanosti u meni stvorio tjeskobu i divljenje. Promatrajući razne oblike, boje i ljude u gradu u meni bi probudilo osjećaj ugode i želje da zabilježim taj trenutak. Žene u kimonima koje su hodale po ulici te ljudi koji su nosili maske na licu zaokupili bi moju pažnju. Kyoto, grad hramova, gejši, šarene odjeće i specifičnog stila. Za razliku od Tokija i Kyota, na Baliju se osjeća staloženost i mir kojem pridonose prekrasna polja riže u unutrašnjosti Balija, Ubudu. Unatoč kaosu unutar i oko sebe, probijala sam vlastite granice fotografirajući strance na ulici kako bih stvorila vlastiti mir.

Sara Pukanić rođena je 1991. u Zagrebu. Završila je preddiplomski studij novinarstva te diplomski studij upravljanja poslovnim komunikacijama na Veleučilištu Vern’. Fotografijom se bavi od 2013. godine.

Galerija R3a (Ribnjak 3a) otvorena je od ponedjeljka do petka, 16-20h.


Povezano