Objavljeno

Humanitarni buvljak udruge za pomoć beskućnicima ‘Fajter’ i KSFF-a

Udruga za pomoć beskućnicima Fajter i KSFF pozivaju vas na humanitarni buvljak koji će se održati 19. svibnja u 11 sati u atriju Filozofskog fakulteta u Zagrebu.

Do sad ste vjerojatno očistilie ormare i zamijenilie sezonsku odjeću pa vas organizatori/ce pozivaju da odjeću koju više ne nosite, a u odličnom je stanju, donesete ovu subotu na Filozofski fakultet i sudjelujete u humanitarnom buvljaku u suradnji KSFF-a i udruge za pomoć beskućnicima Fajter. Naravno, možete prodavati i razne drangulije, stripove, knjige, ploče, sve za simbolične cijene.

Svi kojie žele prodavati trebalie bi doći nešto ranije, a kotizacija od 20 kn se uplaćuje na račun udruge: Humanitarna udruga Fajter OIB: 53290747452 IBAN: HR7923600001102469714 Zagrebačka banka

Organizatori/ce vas također pozivaju da donirate hranu (konzervirana ili vakuumirana, s nešto duljim rokom trajanja), higijenske potrepštine (gel za dezinfekciju, vlažne maramice, higijenske uloške, tampone i sl.), lijekove za bolove bez recepta (andol, neofen…), multivitamine, odjeću i obuću (budući da dolazi ljeto npr. tenisice – većinom su muškarci i brojevi su od 39 do 45) te donje rublje i čarape (naravno nekorišteno).