Objavljeno

Gdje povlačiš crtu? – razgovor i predstavljanje nove ploče Sare Renar

Povodom izdanja četvrtog live konceptualnog albuma Sare Renar „Gdje povlačiš crtu?“ održat će se preslušavanje ploče, razgovor, performans i gledanje teasera u četvrtak, 18. siječnja u 19 sati u Vinylu (Bogovićeva 3, Zagreb).

Projekt „Gdje povlačiš crtu?“ nastao je prije točno godinu dana kao muzičko-scenski događaj u sklopu Međunarodnog dana umjetnosti, a u četrdesetak minuta vožnje kroz radiofonijski, eksperimentalni, ali i prepoznatljivo melodijski pejzaž, četvoro muzičara i dvoje glumaca na ovom hibridnom albumu istražuju pitanje na koje nikad nećemo dobiti konačan odgovor, a postavljat ćemo ga sebi (i drugima) cijelog života.

Gdje povlačiš crtu pitanje je granice na osobnom i javnom, individualnom i društvenom nivou. Na koje kompromise pristati? Gdje je granica glazbenog djela? Umjetničkog djelovanja? Tišine? Taštine? Pitanje crte je pitanje identiteta i integriteta. A crta je sve samo ne jasna.

O albumu, crtama, granicama i stvaranju razgovarat će Dubravko JagatićVišeslav LabošIvan LaićSara Renar i Zoran Stajčić pod budnim okom Vladimira Šagadina. Za vizualni performans zaslužan je Miro Petković aka Modul Osam.


Povezano