Objavljeno

Crowdfunding akademija – Prijavite svoj projekt!

Imate projekt? Želite ga realizirati? Čuli ste za crowdfunding, ali ne znate kako ga iskoristiti?

Program Ujedinjenih naroda za razvoj u Hrvatskoj (UNDP) i društveno poduzeće Brodoto organiziraju Crowdfunding Academy, na koju se možete prijaviti sa svojom projektnom idejom.

Biramo najbolje timove koji će tijekom trajanja Crowdfunding Academy dobiti mentorsku pomoć i podršku od crowdfunding stručnjaka koji su radili i sudjelovali na nekim od najuspješnijih crowdfunding kampanja u Hrvatskoj i regiji.

Na tri tematske radionice (tri modula) timovi će putem prezentacija, radnih zadataka i interakcije s mentorima postepeno razvijati svoje projekte kako bi se pripremili za lansiranje vlastite crowdfunding kampanje.

Crowdfunding Academy održati će se dane 30. svibnja, 6. lipnja i 20. lipnja 2015. u Zagrebu.

Ako ste zainteresirani i vjerujete da imate inovativan i zanimljiv projekt, prijavite se do 15. svibnja 2015. na besplatnu edukaciju o crowdfundingu i budite jedan od timova.

Očekuju se različiti projekti od onih povezanih s korištenjem obnovljivih izvora energije, socijalnog poduzetništva do gender i edukativnih projekata.

Više informacija o Crowdfunding Academy imate na www.crowdfundingacademy.eu i na Facebook stranici Crowdfunding Academy. 

Deadline: 15.05.2015.