Objavljeno

Božićni marketi u Zagrebu, Rijeci i Osijeku

U nastavku saznajte koji nas sve marketi očekuju u predbožićno vrijeme!

 
Grijalica

KADA: 6. – 23. prosinca, 12-20h

GDJE: Zagreb (R3a galerija – Ribnjak 3a / Lapo-Lapo – Ilica 50 / Razzmatazz – Ilica 65 / Radiona 69 – Ilica 69)

Od 06. do 23. prosinca na 4 lokacije u Zagrebu čeka vas adventska ponuda ručno rađenih umjetničkih predmeta, maštovite radionice, glazbeni program i zanimljiva popratna događanja! Zašto bi se smrzavali na ulici kad Grijalica nudi sve od vanilin kiflice do vintage kaputa, druškanja s prijateljima, ali i pregršt edukacija za djecu i odrasle? Svakog dana od 12 – 20 sati posjetite Grijalicu i napravite reli po galerijama. U sklopu Grijalice očekuje vas i igranje naše društvene igre Strašne žene, stoga stay tuned!

>> Facebook

 

Pop-up Market – Marinski Heartmades & Sitolab

KADA: 9. prosinca, 11-18h

GDJE: Botaničar, Trg Marka Marulića 6, Zagreb

Marinski Heartmades & Sitolab stižu 9. prosinca 2017. u goste Botaničaru. Stvarajući i izražavajući se kroz različite medije, Marinu i Sanju povezuje ljubav prema prirodi, ilustraciji i uzorcima. Da biste saznali što su za vas pripremile i ugrabili unikatne poklone domaće izrade na vrijeme, dođite u Botaničar od 11 do 18h.

Marinski Heartmades je brand dizajnerice Marine Marinski kojeg karakteriziraju neodoljivi i razigrane predmeti od keramike inspirirani lijepim uspomenama iz djetinjstva te prirodom.

Sitolab studio za ilustraciju i sitotisak bavi se izradom limitiranih otisaka na tekstil i odjevne predmete. Potpisuje ručnu izvedbu cijelog procesa – od dizajna modela i kroja, osmišljavanja i tiskanja uzoraka na tkaninu i apliciranja vlastitih ilustracija na nekoliko bazičnih odjevnih komada i modnih dodataka.

>> Facebook

 

ReArt festival – božićno izdanje

KADA: 15. – 16. prosinca

GDJE: Esseker centar, Osijek

ReArt festival predstavlja mjesto susreta i razmjene raznih tipova umjetnika i kreativaca na kojem se može vidjeti stvaranje i razvoj urbane kulture. Festival se održava na proljeće, a u sklopu njega održava se ReArt sajam kreativaca, koji osim proljetnog ima i svoje božićno izdanje. Na ovogodišnjem ReArtu predstavit će se 33 izlagača, uključujući Dream Factory, Jedan, Kerefeke, LEGaraches, Mucica Jewelry, little.bag, Ginger deer studio, Male stvari i mnoge druge.

>> Facebook

 

ArtBazaar

KADA: 15. – 17. prosinca, 12-20h

GDJE: HKD Sušak, Ul. Josipa Jurja Strossmayera 1, Rijeka

Božićno izdanje artBazara održat će se od 15. do 17. prosinca u HKD-u Sušak u Rijeci. Očekuje vas više od 30 izlagača (Antiroba, Jedan, Baba’s Masala Chai, Čabeceda, Cake or Die, Eli’s Fantasy, Grei, Glass Land, Felurija Home, HOI, Illegal Lotus…) i bogat popratni program.

>> Facebook

 

HUSH HUSH Market

KADA: 21. – 23. prosinca, 11-21h

GDJE: Ilica 15/1, Zagreb

U tri dana kreativnog sajma od 21. do 23. prosinca u dvorani u Ilici 15/1 zaljubljenici u modu i dizajn moći će upoznati naše ponajbolje mlade dizajnere i umjetnike, ponoviti se odjećom ili modnim dodatkom, naći unikatni božićni poklon i na kraju to sve zaliti odličnim craft pivom!

Prvi HUSH HUSH market koncipiran je kao izložbeno-prodajni sajam na kojem će se predstaviti petnaestak izlagača – od modnih dizajnera, dizajnera nakita i dječje odjeće do proizvođača prirodne kozmetike ili proizvoda za dom. Na prvom HUSH HUSH marketu gostuju: Mustra, Krakle Keramika, Lolina kućna manufaktura, Unikatni nakit – ZiZou – Handmade ArT jewellery, GoRetro, Đurđa Prettyface, Lpdesignhr, Mala Arta, ovonijenakit_notAjewelery, DI Dizajn, Kruno Jendrijev Design, Lollipop, Eli’s Fantasy, Najfiniji sapuni, itd., Tanja dela Nešto i SkinMachine.

>> Facebook

 


Povezano