Objavljeno

AUTov Fembuvljak: Van iz ormara

U četvrtak, 1. ožujka u Društveno kulturnom centru Šesnaestica (Ozaljska 16, Zagreb) u organizaciji LGBTIQ inicijative Filozogfskog fakulteta AUT održat će se  feministički veganski buvljak ‘Fembuvljak: Van iz ormara’. Izvrsna prilika da vaša odjeća (a možda i vi) izađe iz ormara!

AUT-ov Fembuvljak je druženje koje uključuje razmjenu dobara, pronalazak dobrog crop topa za šetnju povorkom, čitanje natalnih karata, uživanje u veganskim slasticama, razmjenu kristala, ma sve što možete zamisliti!

Osim buvljaka, AUT poziva sve zainteresirane DIY i crafty ljude, ali i tvorce i tvorkinje veganskih delicija te astrostručnjakinje i sve part-time vještice da im se pridruže sa svojim znanjima i vještinama prijavom na linku.

Podijelite ovaj event s ljudima za koje mislite da bi trebali sudjelovati u Fembuvljaku da nam bude što raznolikiji i šareniji! ♥

*Napomena: svi proizvodi koje prodajete/razmjenjujete moraju biti isključivo veganski. Jedna od AUTovih vrijednosti je nenasilje, što uključuje i protivljenje specizmu. 

*Predlažemo da koju kunu ubacite u škrabicu za donacije FAKTIV-u kako bi im omoućilei sredstva za organiziranje Noćnog marša 8.3.

Više informacija o Fembuvljaku možete pronaći na Facebook stranici događanja.

Povezano