Objavljeno

Ajmo se igrat! “Strašne žene” u Splitu

Najpopularnije večeri društvenih igara u Splitu vraćaju se na Šperun! Svako druge subote, sve do kraja svibnja, zainteresirani se mogu od 20 sati do ponoći pridružiti drugim igračima, donijeti svoju igru ili posuditi i naučiti igrati neku od 50-ak igara iz kolekcije.

U posebnom izdanju programa “Nauči novu igru” Udruga F&ST u suradnji s Info zonom organizira igranje društvene igre “Fierce Women” (hr. Strašne žene) u Splitu, 21. travnja od 20h na adresi Jerina 1.

Kampanja za društvenu igru “Fierce Women”, prvi proizvod te vrste u Hrvatskoj koji slavi doprinos žena društvu, uspješno je završena s preko 170 tisuća kuna prikupljenih sredstava krajem ožujka. Ova društvena igra na zabavan, dinamičan i edukativan način nastoji upoznati igrače/ice sa strašnim ženama koje su svojim postignućima dale izniman doprinos društvu u područjima kulture, politike, znanosti, ljudskih prava i umjetnosti. Igra se sastoji od 56 karata na kojima su ilustracije portreta i kratke biografije strašnih žena  te 8 akcijskih karata koje po potrebi dodaju kompleksnost igri.

“Strašne žene” igrat će se u 4 runde (svaka s početkom na puni sat, od 20h do 23h), uz moderaciju i prethodno tumačenje pravila.

Sudjelovanje je, naravno, besplatno a više o programu doznajte na FB stranicama eventa – gdje se primaju i prijave.

Iako je kampanja službeno završena, radi velikog interesa u narednih nekoliko mjeseci društvena igra”Strašne žene” bit će dostupna putem opcije ‘u potražnji’ Indiegogo platforme, te svi koji nisu stigli osigurati svoj primjerak to i dalje mogu učiniti na istoj adresi:

HTTPS://IGG.ME/AT/FIERCE-WOMEN/X/18259455

Društvenu igru i razvoj društvenog poduzeća pratite i dalje putem društvenih mreža:

  


Povezano