Drag King radionica šminkanja

Drag King radionica šminkanja fokusira se na šminku kao dio drag king umjetnosti. Radionica obuhvaća osnove maskulinizacije lica pomoću šminke, ali i proces istupanja iz svakodnevnog izgleda, eksperimentiranja bojama i oblicima, te stvaranja vlastitog drag lika. Predviđeno trajanje radionice je 4 sata.

Imaš li već osmišljenog lika kojeg želiš pretvoriti u stvarnost? Ili nemaš pojma o čemu se radi ali ti se čini zanimljivo? Oboje je odlično! Radionica je namijenjena je svim osobama koje želi istražiti osnove drag king šminke i izraziti se kroz drag umjetnost, bez obzira na prethodno (ne)iskustvo.

Voditelj radionice je Desmo Dust, drag king sa Berlinske drag scene. Član je berlinskog drag king kolektiva FreaKings, sudjelovao je u projektu Beyond Drag, te je nastupao na mnogim berlinskim lokacijama i drag showovima (Pangaea cabaret, The FreaKings drag show, Morgan Wood’s drag show for busy people, Pepsi Boston bar, Vanessa Jupiter’s Double Drag Double Horror night…).

Za sudjelovanje u radionici nije potrebno nikakvo prethodno iskustvo, ali poželjno je da polaznici/e donesu barem puder/foundation koji odgovara njihovoj boji kože.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, uz prethodnu prijavu putem e-mail adrese: festival@voxfeminae.net. Požurite s prijavama jer broj mjesta je ograničen.


Povezano