Marika Smith: Playsure – Stručno vodstvo kroz erotske igračke i dobar seks

U ovoj zabavnoj, edukativnoj i poluinteraktivnoj radionici namijenjenoj svim spolovima i orijentacijama dobit ćete hrpu zalogaja iz širokog spektra spolnog odgoja.

Marika Smith donosi torbu punu uzbudljivih, osebujnih i neočekivanih predmeta od kojih svaki priča priču o seksu. Od dubokog ronjenja u najprljavije dijelove našeg mozga, izrade vlastite igračke za kunilingus i fascinantnog svijeta analnog sfinktera, do upoznavanja s konceptom svakodnevnih praksi za vaše genitalno samopouzdanje.

A budući da se seks odnosi na tijelo i golicanje njegove znatiželje, svaki predmet možete sami opipati i stiskati, isprobavati i pregledavati, kao i natjerati mišiće da rade kako bi probudili svoj mojo iznutra.

Cilj radionice je izgraditi siguran prostor za istraživanje i učenje. Svaki dio radionice je neobavezan, a sva interakcija odvija se u potpunosti i uz dogovor.

Očekujte da ćete biti iznenađeni, zabaviti, isprovocirani i zaintrigirani, sve odjednom!

Radionica se održava u maloj dvorani kina Tuškanac, prizemlje lijevo. Trajanje je sat i pol vremena, a sadržaj je na engleskom jeziku.

Za sudjelovanje u programu obavezna je prijava putem formulara.


Marika Smith je jedna od najpoznatijih švedskih seksualnih edukatorica s više od 20 godina iskustva. Ona je tražena trenerica, predavačica, podcasterica i novinarka, a poznata je po svojim praktičnim satovima seksa, posebno oralnog seksa gdje sudionici vježbaju na voću. Saznajte više na webu.


Povezano