Marika Smith i Kristoffer Lindh: Švedski stol seksa i senzualnosti

Bez obzira na naš spol ili jesmo li homo, hetero ili queer, naš pogled na to kako se seks odvija neizbježno je obojen seksualnim scenarijem, priručnikom koji se temelji na ideji snošaja koji nam se prenosi od ranog djetinjstva iz… gotovo svega gdje učimo o seksu, od crkve do sitcoma. Ali seks i senzualnost su mnogo više od toga!

Na ovoj radionici možete isprobati, kao prva grupa na svijetu, potpuno novi način razmišljanja, stvaranja, komunikacije i doživljaja senzualnog zadovoljstva.

Marika i Kristoffer pozivaju vas da isprobate njihovu potpuno novu, još neobjavljenu kartašku igru ​​koja vašem mozgu i tijelu omogućuje da smisle beskrajne načine istraživanja užitka i povezanosti na zabavan, siguran, konsenzualan način koji širi vidike.

Sastavit ćemo izdašan švedski stol s načinima seksualne interakcije izvan penetracije, koje ćemo ponijeti kući i dalje istraživati.

Radionica traje sat i pol vremena. Sadržaj je na engleskom jeziku.

Za sudjelovanje u programu obavezna je prijava putem formulara.


Marika Smith je jedna od najpoznatijih švedskih seksualnih edukatorica s više od 20 godina iskustva. Ona je tražena trenerica, predavačica, podcasterica i novinarka, a poznata je po svojim praktičnim satovima seksa, posebno oralnog seksa gdje sudionici vježbaju na voću. Saznajte više na webu.

Kristoffer Lindh je novo lice na sceni seksualnih edukatora, ali svojim jedinstvenim fokusom na ljubaznost i netoksičnu muškost počinje stvarati prepoznati pristup na švedskoj sceni. Svoje iskustvo kao učitelj u osnovnoj školi koristi kada podučava ili drži praktičnu nastavu. Više na webu. (samo na švedskom)


Povezano