Radionica: Autanje za žene

Auto-mađioničar Igor će u mini-radionici autanja za žene otkriti tajne o magiji koja se krije ispod haube.

Što se kako zove, koliko često se mijenja, kako izgleda sjajan i zdrav, a kako sažvakan i bolestan dio, kolike su cijene pojedinih dijelova, gdje i kako ih se može jeftino nabaviti, te ostale tips&tricks kojima ćete si olakšati život i puno uštedjeti kada idete kod automehaničara ili na tehnički pregled. A naravno, uz stečeno znanje, teško će vas se moći preveslati.

Igor od najmanjih nogu od tate Vlade uči zanat, u dvorištu i maloj kućnoj garaži slaže hvale vrijedne metalne ljubimce, s njima vozi relije i skuplja pehare i začuđene poglede od profesionalnih auto-klubova.

Maximalan broj sudionica po radionici je 10, a termini su nedjelja 19.09. u 15:30 te nedjelja 19.09. u 17 sati u Medici, Pierottijeva 11.

Cijena radionice je 50 kuna, a najmanje pola sakupljenoga ide za liječenje napuštene povrijeđene kuje Lile i njenih 7 malih 2-mjesečnih psića. Naravno, primaju se i dodatni prilozi za Lilu i malce. Molimo zainteresirane da se prijavljuju na ladyfestzagreb@gmail.com sa naznakom ‘za autanje’


Povezano