Objavljeno

Kako prepoznati da li se netko upravo seksao

Jeste li znali da po načinu na koji hodate ulicom, ili primjerice po uredu, ljudi mogu zaključiti da ste se maloprije seksali? To je radi toga jer vaginalni orgazam napravi više nego što mislite. On zapravo uzrokuje da se hoda drugačije, s više koraka i većom rotacijom zdjelice. Na europskim studijama, školovani seksolozi mogli su točno izabrati, s 81 posto točnosti, koje su žene doživjele orgazam promatrajući ih samo dok hodaju.

Ali to nije jedini način kako prepoznati ženu koja je maloprije imala odnos, postoji i još nekoliko njih koje ste sigurno primijetili:

Sjaj: Postoji znanstveni razlog zašto smo nakon seksa zajapureni i obrazi nam se zarumene, zbog većeg protoka krvi. No, što je s aurom smirenosti koja se doima kao da plovi oko nas nakon seksualnog čina? I to se događa. Primjerice, kada je jedan par nakon odnosa otišao u obližnju prodavaonicu, te su slučajno sreli svoje prijatelje. Žena je prijateljici dobacila „Ti sva sjajiš“, uz mig i kimanje glavom.

Mačka koja je pojela kanarinca pa joj iz usta strši perje: Ovo je također poznato i kao zlobno smiješkanje, pa ako vidite ženu koja gleda u stranu s takvim izrazom lica, znat ćete da se upravo seksala. Ona odaje dojam da ima tajnu koja joj pomaže proći kroz dan s osjećajem ispunjenja.

Smireno veselo raspoloženje: Nakon odnosa porast endorfina može vam dati svježu perspektivu na različite smetnje u svakodnevnom životu. Recimo, dok se netko dere na vas jer ste prespori, kada se netko progura preko reda u dućanu, kada djeca vrište jedni na druge, a vas boli briga. [A.S.] Shine.yahoo.com


Povezano