Poziv za sudjelovanje u radnoj grupi projekta "LGBTI ravnopravnost na radnom mjestu"

Baza za radničku inicijativu i demokratizaciju – BRID, u suradnji s partnerskim organizacijama K-zona, LORI i Zora, poziva zainteresirane da podnesu ponudu za usluge sudjelovanja u sastancima radne grupe (ukupno pet sastanaka u Zagrebu).

Radna grupa kao cilj ima izradu programskih dokumenata – smjernice za poboljšanje kolektivnih ugovora u kontekstu suzbijanja diskriminacije LGBTI osoba i ključnih segmenata te preporuka o sadržaju Indikatora za LGBTI ravnopravnost na radnom mjestu.

 

Opis posla, očekivani profil stručnjaka, izvještavanje, proračun, kriterij za odabir ponude i ostale detalje pročitajte u Pozivu na dostavu ponuda.

Ovaj poziv sadrži tri dokumenta:

- Poziv na dostavu ponude
- Opis poslova
- Izjava o nepostojanju razloga za isključivanje iz sudjelovanja u javnoj nabavi

Javni poziv otvoren je od 15. do 25. svibnja 2016. (završno s 23.59 h).

Za više informacija o projektu i projektnim aktivnostima posjetite Ravnopravnost.lgbt.

Projekt "LGBTI ravnopravnost na radnom mjestu" provodi Prostor rodne i medijske kulture K-zona s partnerima Lezbijskom organizacijom Rijeka LORI, Bazom za radničku inicijativu i demokratizaciju BRID i udrugom ZORA, finaciran od strane Europske unije i sufinaciran od strane Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske u okviru Komponenta I IPA 2012 pretpristupnog programa – Pomoć u tranziciji i izgradnja institucija, područje: Jačanje kapaciteta organizacija civilnog društva za osiguravanje djelotvorne provedbe standarda EU u ostvarenju ljudskih prava.

Zadnja izmjena: 06-05-2016 @ 15:42