Naša crowdfunding kampanja Strašne žene / Fierce Women uspješno je završena 26.3., no i dalje možete
osigurati primjerak jedinstvene društvene igre 'Strašne žene', a time i opstanak i rast portala VoxFeminae.net!

Prijavi se na edukacijski program i piši za Vox!

Voljeli/e biste se i sami/e okušati u ulozi blogera/ice ili novinara/ke, a nemate iskustva?

Bez brige! :)

U travnju i svibnju organiziramo besplatnu edukaciju za sve naše buduće volontere/ke.

Upoznat ćemo vas s osnovnim novinarskim formama i radom redakcije jednog nezavisnog medija i omogućiti vam da uz podršku mentora/ica napišete svoje prve tekstove. Pomoći ćemo vam da snimite i montirate videe te osmislite ili pokrenete svoje instagram ili tumblr profile i upoznate se s angažiranim korištenjem društvenih mreža. Zaintereirani/e će sudjelovati i u smišljanju i kreiranju novog Voxovog fanzina.

Volonterski ciklus završit ćemo prezentacijom vaših radova i zajedničkim druženjem na 10. Vox feminae festivalu!

Sve što trebate napraviti je do 20. ožujka ispuniti online upitnik i izvršiti mali novinarski zadatak koji ćemo vam poslati na vašu e-mail adresu. Ovo će nam pomoći da dobijemo uvid u vaše interese i lakše odaberemo polaznike/ce. :)

Edukacije u travnju će se odvijati vikendima (2. i 3. te 16. i 17.4.) u konferencijskoj dvorani zagrebačkog centra za nezavisnu kulturu i mlade – POGON (Kneza Mislava  11). Pojedina edukacija će trajati četiri sata, a o točnim terminima  ćemo obavijestit ćemo vas putem e-maila. Termine edukacije u svibnju dogovorit ćemo sa odabranim polaznicima/cama.

Svi/e polaznici/e dobit će potvrdu o završenoj edukaciji te potvrdu o kompetencijama stečenima volontiranjem. Ako imate bilo kakvih pitanja i nedoumica javite nam se na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Edukacija se odvija u sklopu projekta „Aktivni mladi za rodnu ravnopravnost“ koji financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.

Za dizajn su zaslužne: Dizajn studio Jurov & Lakich <3

Zadnja izmjena: 04-04-2016 @ 15:01