Otvorene prijave za SozialMarie nagradu za društveno inovativne projekte

Otvorene su prijave za dodjelu nagrada ’SozialMarie 2018’ za društveno inovativne projekte. Riječ je o nagradama koje se po 18. put dodjeljuju projektima koji dizajniraju i implementiraju društveno inovativna rješenja drušvenih izazova. Natječaj je otvoren do 23. siječnja 2018. godine.

SozialMarie svake godine nagrađuje 15 izvanrednih društveno inovativnih projekata. Nagrada se dodjeljuje u Austriji, a njezina je važnost prepoznata i u zemljama poput Mađarske, Češke, Slovačke, Slovenije, Poljske i Hrvatske.

Tri najbolja projekta bit će nagrađena novčanim iznosima od 15 000, 10 000 i 5 000 eura, dok će prostalih 12 projekata biti nagrađeno iznosom od 2 000 eura koji će im se dodijeliti na svečanoj ceremoniji koja će se održati 1. svibnja u ORF RadioKulturhaus u Beču. 

Na natječaj se mogu prijaviti projekti koji se kroz inovativna rješenja suočavaju s trenutnim društvenim problemima, a koje vode pojedinci ili poduzeća, bilo da je riječ o društvenoj ekonomiji (inicijative civilnog društva, nevladine i neprofitne udruge) ili projektima javne uprave.

Prijaviti se možete na službenim stranicama SozialMarie nagrade, gdje ćete pronaći poziv za prijave, obrazac za prijavu, uvjete i odredbe prijave, kao i kriterije za selekciju projekata.

Prijave su otvorene do 23. siječnja 2018. godine.
Zadnja izmjena: 14-11-2017 @ 14:05