Volontiraj na 10. Vox Feminae Festivalu!

Želiš biti dio jubilarnog 10. Vox Feminae Festivala? Super! Pripreme su u punom jeku, no da bi sve na vrijeme stiglie pripremiti, treba nam tvoja pomoć!

Pred sam početak festivala distribuiramo promo materijale i rješavamo logističke zavrzlame, a od 8. do 16. 10. zajedno stvaramo festivalsku atmosferu. Volontiraj na info štandu, asistiraj voditeljicama zanimljivih radionica, uredi s nama prostore, isprobaj mikrofone, najavi filmove...

Ako imaš vremena i volje za festivalskim poslićima, prijavi se do 27.09. putem linka. Veselimo se prijavama!

Za više informacija, javi se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Vox Feminae Festival jedini je zagrebački festival koji promovira djelovanje žena i rodno osviještenih organizacija. Uz natjecateljski filmski program, organiziramo tribine i razgovore te umjetničke izvedbe strašnih žena.

Nakon mučenica, superjunakinja i zločinki kojima su bile posvećena prethodna izdanja festivala, ovogodišnji Vox Feminae (koji i sam uskoro ulazi u svoju tinejdžersku dob) za centralnu temu ima “djevojke i djevojaštvo” – u sklopu koje donosimo bogat filmski i prezentacijski program te popratne zabavne sadržaje.

Deadline: 27.09.2016.
Zadnja izmjena: 26-09-2016 @ 11:34