Otvoren natječaj za izlaganje u Regaleriji u Zaboku

 

Otvoren je natječaj za izlaganje u Regaleriji u Zaboku u sklopu umjetničke sezone 2017.

Pozivaju se kustosi/ce, umjetničke organizacije, vizualni, likovni, multimedijalni umjetnici i umjetnice kao i glazbenici/e / fotografi/kinje, dizajneri i dizajnerice da pošalju svoje prijedloge / prijave za samostalna ili skupna izlaganja.

Prednost će imati radovi koji su tematski povezani sa medijima kao što su tekstil, konceptualni projekti unutar modnog / industrijskog dizajna, fotografije pod temom proizvodnog (modna / reportažna / umjetnička fotografija i sl.), likovna djela, skulpture, instalacije reciklažnog karaktera i ekološke osviještenosti.

PRIJAVA MORA SADRŽAVATI:

- ime i prezime, adresu i kontakt, opis teme / izložbe / projekta za izlaganje

- kratak životopis izlagača i portfolio prijašnjih radova

- fotografije s opisom radova, specifikaciju dimenzija te popis galerijske opreme potrebne za realizaciju

- internet adresu (ukoliko postoji)

- potpisanu izjavu o autorstvu

Prijave se primaju isključivo u elektronskom obliku s naslovom PRIJAVA NA NATJEČAJ na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 23.09.2016.

Nepotpune i zakašnjele prijave neće se razmatrati, a osim elektronske obavijesti koju će primiti svi kandidati, službena objava rezultata natječaja / izlagački plan će biti donesen unutar 15 dana od roka prijave te objavljen na internet i facebook stranici Regeneracije.

Zadnja izmjena: 09-06-2016 @ 11:16