9. Antifa night

Mreža Antifašistkinja Zagreba i ove će godine glasno i angažirano obilježiti i proslaviti obljetnicu oslobađanja Zagreba 5. svibnja s početkom u 20:30h.

Grad Zagreb, nepokoreni grad, je prije 73 godine rekao odlučno ne fašistima i njihovim zlodjelima, stoga ćemo se još jednom okupiti na mjestu na kojem su partizanske snage 1945. započele s operacijom konačnog oslobođenja grada ― na trnjanskom nasipu!

Antifa night i Trnjanski kresovi postali su već tradicionalne manifestacije koje s ponosom i veseljem obilježavaju Dan oslobođenja grada Zagreba i cijelom društvu šalju poruku o vrijednostima antifašizma, izgradnje društva ravnopravnosti i iskorjenjivanju mržnje, koja je nažalost postala sveprisutna. Fašističke ideje nažalost nisu ugašene prije 73 godine, već se i danas javljaju u brojnim oblicima i šire kroz sve pore našeg društva.

Mi ćemo im se i dalje nastaviti suprotstavljati te ćemo se zalagati i boriti za društvo ravnopravnosti i bez mržnje, a 5.5. tu ćemo poruku poslati zajedno!

I za ovaj Antifa night nesebično su nam se odazvali sjajni i angažirani domaći antifašistički bendovi, uz koje ćemo singalongat cijelu noć, dobro se zabaviti i poslati poruku kao i onima prije 73. godine!

LINE UP:
She Loves Pablo
FNC diverzant
Kriva Istina
Kurve
Skelpit
+ after s KALI FAT DUB i nakon toga punk hitovi!

Ulaz: 35/50 kn
Pretprodaja ulaznica: Dirty Old Empire

Zadnja izmjena: 16-04-2018 @ 12:15