Naša crowdfunding kampanja Strašne žene / Fierce Women uspješno je završena 26.3., no i dalje možete
osigurati primjerak jedinstvene društvene igre 'Strašne žene', a time i opstanak i rast portala VoxFeminae.net!

Zlatna medalja

U nedjelju, 18. lipnja s početkom u 20 sati u Zagrebačkom plesnom centru (Ilica 10) u sklopu Perforacija održat će se performans Zlatna medalja autorice Vesne Mačković. Ulaz je slobodan uz prethodnu rezervaciju karata.

Performans tijela Zlatna medalja u izazovu Vesne Mačković uz tehničku i trenersku podršku pažljivo odabrane ekipe postavlja nekoliko egzistencijalnih pitanja.

Vrednovanje 'igara' u konceptu 'kruha i igara' dovodi se u pitanje kada igre postanu nadri-igre, nad-igre i ne-igre. Kada igre postanu natjecanja, idolopoklonstvo i (samo)ubojstvo. Kada igre više nisu igre, ali nisu ni više od igara. One postaju sve manje i manje igre dok s vremenom potpuno ne nestanu iz same svoje definicije, a riječ 'igre' poprimi najraznija druga(čija) značenja.

U ovom performansu bit će dodijeljeno preko nekoliko zlatnih medalja i pobjedničkih pehara. Na publici je da prosudi jesu li priznanja i nagrade korektno raspodijeljeni.

Cijelu svečanu dodjelu kako i priliči pratit će poticajna navijačka glazba benda Radost!, a cijeli soundtrack predstave bit će moguće kupiti pri premijeri po cijeni koju publika sama odredi za taj veličanstveni glazbeni uradak na CD-u.

Predstavu najavljuje prigodni glazbeni video novonastale navijačke himne koju izvode Vesna Mačković i ‘Radost!’.

Festival perforacije i ova predstava dio su inicijative 'Umjetnost dostupna svima' prema kojoj se ulaznice samo rezerviraju, a posjetitelji pri izlasku s predstave plaćaju željeni iznos ovisno o svom životnom standardu i zadovoljstvu primljenim sadržajem. Rezervacije se primaju na e-mail s naznakom naziva predstave i broja komada: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Više informacija o performansu možete potražiti na Facebook stranici eventa
Zadnja izmjena: 12-06-2017 @ 16:41