Naša crowdfunding kampanja Strašne žene / Fierce Women uspješno je završena 26.3., no i dalje možete
osigurati primjerak jedinstvene društvene igre 'Strašne žene', a time i opstanak i rast portala VoxFeminae.net!

Druga izvedba predstave 'Sve što nije tvoje'

U utorak, 30. svibnja, s početkom u 20 sati, u dvorani Prve gimnazeije (Aveniaj Dubrovnika 36, Zagreb) održat će se druga izvedba predstave 'Sve što nije tvoje'. Ulaznice za predstavu su besplatne uz prethodnu rezervaciju.

Eksperimentalna drama 'Sve što nije tvoje' autorski je projekt pod vodstvom redateljice Lejle Jerković u produkciji Tine Kadoić. Bazira se isključivo na volonterskom radu svih članova i članica tima te djeluje s ciljem propitivanja društva, aktualnih tema te edukacija o istima. U nekoliko situacija prikazuje odnos žena-tijelo-glas-društvo. Projekt je započeo kao završni rad u Centru za Ženske studije. Otad se razvio u nezavisni projekt koji je podržala Solidarna – zaklada za ljudska prava i solidarnost te Kuća ljudskih prava.

GLUME: Lena Medar, Jelena Kovačić, Matko Podobnik, Denis Tomić, Katarina Rodek, Martina Jelavić, Bernanda Filipović i Lana Bogović.

Ulaz na predstavu je besplatan, ali je broj ulaznica ograničen! Ulaznice se rezerviraju imenom i prezimenom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Više informacija o događanju možete potražiti na Facebook stranici predstave.

 

Zadnja izmjena: 29-05-2017 @ 12:12