Naša crowdfunding kampanja Strašne žene / Fierce Women uspješno je završena 26.3., no i dalje možete
osigurati primjerak jedinstvene društvene igre 'Strašne žene', a time i opstanak i rast portala VoxFeminae.net!

3. Zagreb Book Festival

Treći Zagreb Book Festival održat će se od 22. do 28. svibnja u Muzeju za umjetnost i obrt. Tijekom sedam dana u više od pedeset događanja nastupit će preko osamdeset stranih i domaćih gostiju. Na još dvije lokacije u samom centru grada, u kinu Tuškanac i Vinyl baru, u sklopu Festivala bit će prikazana tri filma i održana četiri koncerta. Zemlja partner ove godine je Austrija.

Kako bi kroz aktualne i važne teme hrvatskoj publici približili austrijsku književnost, film, glazbu pa tako i društvenu klimu, za temu
Festivala odabrana je fragilnost - tema koja u današnjem svijetu nestalnosti i neizvjesnosti zauzima ključno mjesto u djelima mnogih umjetnika, kao i u životima svih nas.

Ovaj novi koncept Festivala koji će potaknuti promišljanje današnjice kroz umjetnička djela i razgovore s nekim od najznačajnijih europskih intelektualaca, odrazit će se u večernjim diskusijama o našim svakodnevnim fragilnostima - ravnopravnosti, društvenih sustava, slobode govora, virtualnih identiteta i drugih.

Osim toga na Festivalu će u prodaji biti ponuđeno više od 5000 naslova po popularnim cijenama, a hrvatski će čitatelji moći čitati i posebno festivalsko izdanje knjige Aimée i Jaguar, autorice koja će otvoriti ovogodišnji Zagreb Book Festival - Erice Fischer.

Više informacija o 3. Zagreb Book Festivalu potražite na službenim stranicama događanja. H-Alter...
Zadnja izmjena: 10-05-2017 @ 09:17