Naša crowdfunding kampanja Strašne žene / Fierce Women uspješno je završena 26.3., no i dalje možete
osigurati primjerak jedinstvene društvene igre 'Strašne žene', a time i opstanak i rast portala VoxFeminae.net!

Izlaganje dr. Dubravka Lepušića: Zdravstveni odgoj

U ponedjeljak, 16. siječnja u 18:30 sati na Filozofskom fakultetu u Zagrebu (Ivana Lučića 3) dr. Dubravko Lepušić održat će izlaganje na temu 'Zdravstveni odgoj - Odgovornost, zdravlje i prevencija'. U izlaganju će se raspravljati o veoma aktualnoj temi današnje političke klime - takozvanom pravu na izbor ili pravu na život. Što obje opcije zapravo znače, za što i iza čega stoje moći ćete saznati na ovom izlaganju.

Također, ovo izlaganje je namijenjeno u informativne i obrazovne svrhe, s ciljem poboljšanja informiranosti i razumijevanja važnosti odgovornog spolnog ponašanja, zdravog stila života i zaštite od spolno prenosivih bolesti u cilju očuvanja i unapređenja zdravlja.

Predavanje na pregledan i zanimljiv način pruža korisne informacije o spolnom i reproduktivnom zdravlju, uključujući prevenciju, testiranje i liječenje spolno prenosivih bolesti, savjete za poboljšanje komunikacije s partnerom/icom i liječnikom/icom. Predavanje je konstruirano sukladno važećim znanstvenim i stručnim spoznajama. Bilo da je riječ o provjeri rizika, informacijama ili preporukama, vjerujemo da će svatko pronaći nešto korisno za sebe i kvalitetniji život.

Više informacija o predavanju možete potražiti na Facebook stranici sventa.

 

Zadnja izmjena: 09-01-2017 @ 12:37