Naša crowdfunding kampanja Strašne žene / Fierce Women uspješno je završena 26.3., no i dalje možete
osigurati primjerak jedinstvene društvene igre 'Strašne žene', a time i opstanak i rast portala VoxFeminae.net!

AUTaonica: Specijalno božićno izdanje

U petak, 16. prosinca od 17:00 sati LGBTIQ+ inicijativa Filozofskog fakulteta AUT na matičnom fakultetu u sobi A-001 organizira blagdansku coming-out grupu podrške gdje će se u sigurnom okruženju i ugodnoj atmosferi razgovarati i dijeliti iskustva o procesu coming-outa u životima LGBTIQ+ osoba.

Adventsko vrijeme stresno je razdoblje za LGBTIQ+ osobe koje za vrijeme blagdana, nalazeći se u svom obiteljskom okruženju, teško mogu naći potporu svojih najbližih zbog svoje seksualne orijentacije ili rodnog identiteta.

Zbog toga LGBTIQ+ inicijativa AUT i u ovom semestru želi napraviti pomake i potaknuti na diskusiju o važnosti coming-outa i tome kako da se osobe LGBTIQ+ spektra u nepodržavajućoj okolini nose sa svojom seksualnošću i rodnim identitetom. Kroz interaktivnu radionicu s nekoliko vježbi i sesija, svaka/i sudionica/k odlučuje o tome što želi podijeliti s ostatkom grupe i koliko se osjeća ugodno u okruženju da dijeli svoja iskustva, bez ikakve prisile facilitatorica i ostalih sudionica/ka.

AUTaonica otvorena je za sve, a prijaviti se možete putem maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s naznakom „Prijava na AUTaonicu“, imenom ili nadimkom. Budući da se radi o radionici zatvorenog tipa gdje se želi zajamčiti sigurnost svih sudionica/ka i mogućnost sviju da ravnopravno iznesu svoja iskustva i potrebe, broj polaznica/ka je ograničen.

Prijave su otvorene do četvrtka, 15. prosinca u večernjim satima ili do popunjenja broja mjesta koja će prethodno biti najavljena na Facebook stranicama inicijative.

Više informacija o događanju možete potražiti na Facebook stranici eventa.
Zadnja izmjena: 13-12-2016 @ 20:31