Naša crowdfunding kampanja Strašne žene / Fierce Women uspješno je završena 26.3., no i dalje možete
osigurati primjerak jedinstvene društvene igre 'Strašne žene', a time i opstanak i rast portala VoxFeminae.net!

10. Dani Marije Jurić Zagorke

Centar za ženske studije poziva vas na 10. Dane Marije Jurić Zagorke koji će se u Zagrebu obilježavati 25. i 26. studenog. Danima MJZ prethodit će dodjela Nagrade za studentski rad na temu ženske i rodne problematike koja će biti dodijeljena u utorak, 22. studenog u 18 sati. Sva događanja odvijaju se u Memorijalnom stanu Marije Jurić Zagorke (Dolac 8, Zagreb).

U četvrtak 24. studenog u 18 sati gošće Centra za ženske studije su Marija Ott Franolić Anda Bukvić Pažin s temom Ženski dnevnik - otpor tekstu i životu.

Književno-znanstveni skup s međunarodnim sudjelovanjem pod nazivom Preko granica: Otpor i imperativ solidarnosti održava se u petak, 25. 11. od 9:40 te u subotu 26. studenog od 10:00.

U nedjelju 27. studenog priključite se šetnji Zagorkinim tragom po Zagrebu pod vodstvom Slavice Jakobović Fribec, (okupljanje kod spomenika banu J. Jelačiću u 11:00). 

OBLJETNIČKI POKLON GRAĐANIMA/KAMA

U petak 27. studenog u poštanskom uredu HP u Jurišićevoj zatražite prigodni žig i pečatirajte svoje pošiljke u čast Marije Jurić Zagorke.

Više informacija o Danima Marije Jurić Zagorke možete potražiti na stranicama Centra za ženske studije ili na Facebook stranici Memorijalni stan Marije Jurić Zagorke.

 

Zadnja izmjena: 17-11-2016 @ 14:49