Eli's Fantasy

Jelena Štimac živi i stvara u Rijeci. Izradom nakita bavi se već skoro pet godina.

Eksplozija kreativnosti započela s novim razdobljem njenog života kada je sve dugo skriveno i potiskivano napokon izašlo i materijaliziralo se. Po zanimanju je diplomirana ekonomistica, a u srcu kreativka. Brend Eli's Fantasy čija je vlasnica, nastao je kombinacijom spontanosti i ustrajnosti.

Statement o radu

"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put pređe sav, do kraja. I tuda putujem, gledajući, gledajući bez daha" Castaneda, Učenje Don Juana.

Kontakt

m: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Social

  

 

 

Inspirirana bojama, geometrijom, detaljima, prirodom, poviješću i ljudima.

Omiljeni materijali su glinamol i prirodna koža. Za izradu kožnog nakita koriste se očuvani kožni predmeti i ostatci kožnog materijala, dajući im novi oblik i namjenu. Kožni nakit zadovoljava staru strast za rezuckanjem, a glinamol omogućuje izradu oblika, crtanje i upotrebu boja. Kist, boje i zaprljane ruke čine trenutke uživanja. Svoje radove sama fotografira.

Elis Fantasy sudjeluje na mnogim handmade sajmovima, a posebno bi istakla riječki Art Bazaar. Njezin nakit možete pronaći u desecima zanimljivih galerija po cijeloj Hrvatskoj.

Kada ne stvaram nakit, bavim se yogom i tražim smisao života :)