Luce lu

Lukrecija Tomušić mlada je Riječanka koja svoj brend pod nazivom Luce Lu započinje 2011. godine na nagovor prijatelja, a sada iza sebe ima par kolekcija i dvije kampanje.

Luce Lu je brend pod kojim izlazi ženski i muški, rukom rađeni i oslikani nakit, naušnice, ogrlice, ukosnice, broševe i po čemu je najprepoznatljiva, ukrase za kragne, tako zvane kragnice.  Godine 2013. odvažila se na pokretanje novog brenda pod nazivom Blame Lu te izbacuje mušku kolekciju nakita baziranog na ilustracijama. Uglavnom su to kragnice, manžete te pokoji broš.

Osima dva brenda, s kolegicom tanjomdasimalomanjom organizira Riječki sajam rukotvorina artBazaar koji je postao vrlo poznato mjesto kreativaca, dobre zabave i ugodne atmosfere.

Statement o radu

Nakit je vrlo veseo i šaren i mami poglede. Namjenjen je svima koji se vole ukrašavati i onima koji vole unukatne, šarene i zabavne komade nakita.

Kontakt

m: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Social

   

Svaki komad nakita je pomno izrezan, obrađen te nakon toga obojan, ilustriran i premazan zaštitnim lakom.

Gotov komad nakita se tada povezuje s lancima i dodacima. Ambalaža koja dolazi uz proizvod isto tako je ručno rađena. Materijal nakita brenda Luce lu je drvo koje je pomno izrezano, oslikano, ilustrirano te premazano zaštitnim lakom. 

Kod Blame Lu zajedničke su im vesele ilustracije životinjskog svijeta te razni geometriski predmeti na bijeloj pozadini. Glavni materijal za ovaj nakit je plastika koja je ručno ilustrirana.

Godine 2014. i 2013. izlaže na Artomatu u Zagrebu, a redovita je izlagačica na artBazaaru u Rijeci. Godine 2014. sudjeluje u Creative Startup u suradnji s Fakultetom za dizajn  u Sloveniji.

Make up: Doris Fatur
Hairstyle: Ivana Tićak
Camera, editing, visuals & audio: Senzorz (Marta Ožanić & Bernard Blašković)

Photography: Doris Fatur
Costume designer: Matea Pasarić
Hairstyle: Ivana Tićak
Models: Vid Barić, Toni Jelenić i Vedran Krišković
Audio: Bernard Blašković (Senzorz)
Camera&editing: Marta Ožanić (Senzorz)

Volim lutanja po šumi, biti u dobrom i kreativnom društvu, sladoled od čokolade, budi svoj!